Lucassen en Ger van Elk ... zogezegd - Patteeuw, Roland (Tielt : Uitgeverij E. Veys, 1973)
naar Paul Klee (1879 - 1940), Giorgio Morandi (1890 - 1964) en Pierre Bonnard (1867 - 1947) maakten Lucassen en Ger van Elk drie kunstwerken die getuigen van een grote klassieke helderheid. (1972)
Nederlands
boek
Keywords: Lucassen; van Elk, Ger; Klee, Paul; Morandi, Giorgio; Bonnard, Pierre