Voertuigen van de verbeelding : Mobiliteit in de kunst - van Garrel, Betty (Amsterdam : RAI Vereniging, 1992)
Bonnard, Pierre ; Duchamp, Marcel ; Balla, Giacomo ; Matisse, Henri ; Picabia, Francis ; Dali, Salvador ; Giacometti, Alberto ; Magritte, René ; César ; Rosenquist, James ; Panamarenko ; etc.
De Voertuigen van de verbeelding werd uitgegeven op 17 december 1992, in opdracht van de RAI Vereniging bij gelegenheid van haar honderdjarig bestaan en opening van het Jubileumjaar.
Nederlands
boek