Picasso in contemporary art. - Luckow, Dirk (Köln : Snoeck, 2015)
Al-Azzawi, Dia ; Attia, Kader ; Baechler, Donald ; Baselitz, Goerg ; Beshty, Walead ; Bidlo, Mike ; Blumenfeld, Erwin ; Brassaï ; Calle, Sofie ; Cartier-Bresson, Henri ; et al.
Catalogus n.a.v. de tentoonstelling te Hamburg (Deichtorhallen) van 1 april tot 12 juli 2015
boek
Keywords: Picasso, Pablo