De nieuwe stijl : Deel 2 : werk van de internationale avant-garde. - Armando; Peeters, Henk; Sleutelaar, Hans; Vaandrager, Cornelis Bastiaan; Verhagen, Hans (Amsterdam : De Bezige Bij, 1966)
Dit is het tweede deel van een serie pockets, gewijd aan de nieuwe stijl. De makers van de nieuwe of totale poëzie werken hierin samen met verwante stromingen als Nul/Zero en het Nieuw Realisme. De nieuwe stijl verschijnt in zes afzonderlijke delen, met onregelmatige tussenpozen. Deel 1 verscheen in april 1965.
Arman ; Armando ; Manzoni ; Verhagen ; Mack ; Fontana ; etc.
Nederlands & Frans & Engels
boek