De nieuwe stijl : Deel 1 : werk van de internationale avant-garde. - Armando; Peeters, Henk; Sleutelaar, Hans; Vaandrager, Cornelis Bastiaan; Verhagen, Hans (Amsterdam : De Bezige Bij, 1965)
Dit is het eerste deel van een serie pockets, gewijd aan de nieuwe stijl. De makers van de Nieuwe Poëzie werken hierin samen met verwante internationale stromingen als Nul/Zero en het Nieuw Realisme. De Nieuwe Stijl, waarin opgenomen het blad Nul - O van de nederlandse Nul-groep, verschijnt in zes delen.
Armando ; Uecker ; Verhagen ; Brown ; Klein ; Nienhuys ; Mack ; Schoonhoven ; etc.
Nederlands en Engels
boek