Design from the Netherlands. - Bakker, Gijs (Amsterdam : Bureau Beeldende Kunst Buitenland, 1980)
Bakker, Gijs ; Bergmans, Charles ; de la Haye, Frans ; Hees, Maria ; Kho Liang Le Associates ; Koelstra, Gijs ; Kramer, Friso ; Lampe, Henk ; De Ley, Marijke ; Molenaar, Frans ; Mortiz, Ulf ; van den Nieuwelaar, Aldo ; Ninaber van Eyben, Bruno ; Olly ; Philips DIDC ; Premsela Vonk designstudio ; Quist, Wim ; van Tijen, Reinder ; van der Vaart, Jan ; Vormgeversassociatie
Engels & Duits
boek
Keywords: Nederland