Drawing now 2015. - Schröder, Klaus Albrecht; Lahner, Elsy (München : Hirmer, 2015)
Borremans, Michaël ; Muntean / Rosenblum ; van Eeden, Marcel ; Bauer, Marc ; Gangl, Sonja ; van Lieshout, Erik ; Bowers, Andrea ; Chernysheva, Olga ; Perjovschi, Dan ; Rhode, Robin ; et al.
Catalogus n.a.v. de tentoonstelling te Wenen (Albertina) van 29 mei tot 20 september 2015
boek