Inkttekeningen van Koenraad Tinel : Het Kind van de Smid. (Vollezele : Leysbroek, 2000)
Het Kind van de Smid, een theatertekst van Josse De Pauw en Peter van Kraaij geschreven in opdracht van het Kaaitheater en geïllustreerd met inkttekeningen van Koenraad Tinel.
Nederlands
boek