Exaltatie : een onuitgegeven scenario van Wilfried Hoet - Hoet, Wilfried (Antwerpen : Randfilms v.z.w., 1984)
Inhoud: Curriculum vitae ; Synopsis ; Visie ; Scenario ; Fragment uit het draaiboek ; Technische fiche ; Omstandige kostenberaming
Dossier bestemd voor de Selektiecommissie voor Culturele Films van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, tot aanvraag van subsidies.
Nederlands
boek