Gaade's Handboek voor de grafische technieken - Dawson, John; Clement, Piet (Amerongen : W. Gaade, 1982)
Inhoud : Inleiding ; 1. Het Atelier ; 2. Hoogdruk ; 3. Diepdruk ; 4. Vlakdruk ; 5. Zeefdruk ; 6. Andere Drukmethoden ; 7. Monteren en inlijsten ; 8. Onderhoud en restauratie ; verklarende woordenlijst ; register ; verantwoording
Nederlands
boek