Jan van Eyck Akademie 1989. - Jan van Eyck Akademie, Maastricht (Maastricht : Jan van Eyck Academie, 1989)
Jaarlijks stelt de Jan Van Eyck Akademie als werkplaats van beeldende kunsten een vijftigtal, meest jonge kunstenaars in de gelegenheid om in een daartoe geëigende omgeving en inspirerend milieu zich verder te ontwikkelen door aan beeldend onderzoek te doen en een eerste eigen oeuvre op te bouwen. Een aantal van deze deelnemers aan de werkplaats krijgt de middelen aangereikt om met deze resultaten in de openbaarheid te treden hetgeen zeggen wil dat de Jan Van Eyck hen daartoe een expositie en daarbij behorende publikatie aanbiedt. Deze omslag bundelt 25 van zulke informatiebladen, waarmee evenzovele kunstenaars en hun werk aan u worden voorgesteld.
Atkins, Marc ; Baumann, Dagmar ; Bremers, Peter ; Brouwers, Peter ; Codina De Pedro, Isabel Freijsen, Lizan ; Green, Betsy S. ; Gudmundsdottir, Palina ; Halmans, Frank ; Hever-Yaacobi, Iris ; Huttenlocher, Britta ; Kau, Annebarbe ; Lenden, Thomas ; Nakamura, Tetsu ; Peltzer, Magdalena ; Penders, Marie-Therese ; Pot, Nicolet ; Den Rooyen, Ines ; Rovers, Gerry ; Ruggiu, Roberto ; Sansoni, Andreas ; Thorsteinsson, Thorvaldur ; Valsdottir, Arna ; Vugts, Carien ; Van Workum, Marius
Jan Van Eyck Akademie 1989, Jan Van Eyck Akademie, Maastricht, 1989
Nederlands & Engels
kunstcatalogus