Muziek en Architectuur. - Hoogstad, Jan; Metkermeijer, Rob (Rotterdam : Stichting Onderzoek Architektuur)
Theoretische beschouwing over de relatie tussen geluid en ruimte. Het stadsplein van Nieuwegein en het Maasproject in Rotterdam als practische uitwerking.
Nederlands
boek