Witboek Museum Boymans-Van Beuningen : Rotterdam 1983 B+O II. - Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam (Rotterdam : Museum Boymans van Beuningen, 1983)
Bouts, Dirk ; Lochner, Stefan ; Memlinc, Hans ; David, Gerard ; tot Sint Jans, Geertgen ; Gossaert, Jan ; Provoost, Jan ; van Orly, Bernaert ; van Scorel, Jan ; etc.
Nederlands
boek