Jaarverslag 1981 : Zeeuws Museum. - Zeeuws Museum, Middelburg (Middelburg : Zeeuwse Museumstichting, 1981)
Vordemberge, Gildewart ; Struycken, Peter ; Vogelaar, Hugo ; Beuys, Joseph ; Broodthaers, Marcel ; Giezen, Krijn ; etc.
Nederlands
boek