Caravaggio in detail - Zuffi, Stefano, 1961-; Van Den Broucke, Leen, 1976-; Darbé, Sandra (Antwerpen : Ludion, 2016)
Kijkboek over de schilderijen van de Italiaanse barokschilder (1571-1610), met veel aandacht voor de details.
boek