Jaarboek 1983-84 : Stad Brugge Stedelijke Musea. - Groeningemuseum, Brugge; Gruuthusemuseum, Brugge; Stad Brugge (Brugge : Vrienden van de Stedelijke Musea, 1985)
Aanwinsten collecties en inventarisatie ; Groeningemuseum, Brugge ; Kabinet Marcel Broodthaers (1924-1976) + Catalogus van het ensemble (pp. 31-41) ; Conservatie, Restauratie en Presentatie ; De herinrichting en heropening van het Gruuthusmuseum in 1984 ; De Restauratie van het passiedrieluik van Barend van Orley in de Onze-Lieve-Vrouwekerk te Brugge ; ... ; Archeologie ; Educatieve Dienst Museumvrienden ; Tentoonstellingen
Nederlands & Frans & Duits & Engels
boek
Keywords: Broodthaers, Marcel