Provinciale Dienst voor Cultuur - Jaarverslag 1975. - Provincie West-Vlaanderen (Brugge : Provinciale Dienst voor Cultuur, 1977)
Rubens, Albert ; Cornette, Rita ; De Sauter, Willy ; Dewintere, Marc ; Vandenberghe, Martine ; Verhal, Eric ; Deruytter, Jef ; Van Rafelghem, Paul ; De Clercq, Antoon ; De Cock, Gilbert ; Van Severen, Dan ; Van De Kerckhove, Jan ; etc.
Nederlands
boek