Jaarverslag 1972 : Provinciale Dienst voor Cultuur. - Collectie Provincie West-Vlaanderen (Brugge : Provincie West-Vlaanderen, 1973)
Frimout, Cyr ; Williaert, Joseph ; Celie, Pieter ; Debois, Albert ; De Clerck, Antoon ; Desutter, Jules ; Elias, Etienne ; Axell, Evelyn ; Jans, Jos ; Jespers, Floris ; Keil, Helene ; Raveel, Roger ; Raveel, Roger ; Rhaye, Yves ; Vermeersch, José ; etc.
Nederlands
boek