Kultureel Jaarboek voor de Provincie Oost-Vlaanderen 1986 : 40e Jaargang. (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 1987)
Inhoudstafel: Herdenking 150 Provinciewet ; Administratief gedeelte ; Taal- en Letterkunde ; Bibliotheekwezen ; Toneel ; Muziek ; Geschiedenis, heemkunde, volkskunde, genealogie ; Beeldende kunsten ; Kultuurpatrimonium ; Fotografie en film ; Musea ; Sociaal-kulturele werking ; Kulturele uitwisseling
Slock, Lucy ; De Vos, Ignace ; Bilquin, Jean ; Bockstaele, Herman ; Bosman, Ria ; Braeckman, Dirk ; Castelein, Ingrid ; Coorevits, Raf ; De Blok, Luk ; De Buck, Walter ; De Clercq, Rosita ; De Koninck, Peter ; De Kramer, Enk ; De Mulder, Walter ; Alfons De Vogelaere ; De Vuyst, Gaspard ; Ergo, Ronald ; Steel, Georges ; Maet, Marc ; Tinel, Frans ; Vandenberg, Philippe ; Van Gysegem, Paul ; etc.
Nederlands
boek