Van stof tot Asse. (Asse : Galerij De Ziener, 1993)
Crabeels, Cel ; D'Hondt, Lieve ; De Meester, Karel ; Ghekiere, Joris ; Mannaers, Werner ; Massart, Jean-Georges ; Merckaert, Patrick ; Minnaert, Frans ; Peters, Willy ; Vrolix, Guido ; Wyckaert, Maurice ; Belanger, Sylvie ; Smollich, Antje ; Tilmann, Jobst ; Lebret, Patrick ; Abramsen, Per ; Boeyen, Mari ; Vermeulen, Peter ; Gonella, Antonio
+ Van stof tot Asse (Gids - Guide - Guide - Führer ...), ongepag.
Van stof tot Asse, Galerij De Ziener, Asse, 3 juli - 22 augustus 1993
Nederlands & Engels & Duits
kunstcatalogus