Vision Wien : Hedendaagse Kunst uit Oostenrijk. - Galerie Van Esch, Eindhoven (Zwolle : Tentoonstellingsdienst Overijssel, 1990)
Brus, Günther ; Cibulka, Heinz ; Nitsch, Hermann ; Rainer, Arnulf ; Damisch, Gunter ; Golz, Dorothee ; Jürgenssen, Birgit ; Klopf, Karl Hienz ; Nöbauer, Joseph ; Oberhuber, Oswald ; Obholzer, Walter ; Scheibl, Hubert ; Stanzel, Rudi ; Stimm, Thomas ; Stock, Christian ; Strobl, Ingeborg ; Vopava, Walter ; Weinberger, Lois ; West, Franz ; Wurm, Erwin
Vision Wien : Hedendaagse Kunst uit Oostenrijk / Gegenwartskunst aus Österreich, Galerie Van Esch, Eindhoven, 1990
Duits & Engels
kunstcatalogus
Keywords: Oostenrijk; Wenen