EgoEast : Hrvatska Umjetnost Danas. (Zagreb : HDLU (Hrvatsko drustvo likovnih umjetnika), 1992)
Alivojvodic, Ante ; Babic, Damir ; Bogojevic Narath, Simon ; Bozicevic, Zeljko ; Dukic, Sandro ; Franic, Ivica ; Ilic, Aleksandar ; Jovanovski, Zarko ; Keser, Ivana ; Kopljar, Zlatko ; Kuduz, Igor ; Pavelic, Davor ; Ivekovic, Sanja ; Jerkovic, Anto ; Jerman, Zeljko ; Juric, Dusan ; Kipke Zeljko ; Lepen, Branko ; Martinis, Dalibor ; Peric, Jelena ; Petercol, Goran ; Stilinovic, Mladen ; Schubert, Edita
EgoEast : Hrvatska Umjetnost Danas / Croatian Art Now, Umjetnicki Paviljon u Zagrebu, 26.11. - 13.12.1992
Kroatisch & Engels
kunstcatalogus
Keywords: Kroatië