Vierde Biennale voor Beeldhouwkunst Zoersel 1988. - Biennale voor Beeldhouwkunst Zoersel, 1988 (Zoersel : Gemeente Zoersel - Afdeling Cuturele Zaken, 1988)
Coppens, Mariette ; De Schutter, Marie-J. ; De Middeleer, Dirk ; De Vierman, Paul ; De Pelsmacker, Hans ; Fogelberg, Sten ; Heirbaut, Gisleen ; Grooten, Constant ; Hemerijckx, Jan ; Haccuria, Maurice ; Keustermans, Jan ; Menger-Overstegen, Truus ; Tersago, Albert ; Van Leeuw, Jef ; Verhelst, Eric ; Verheyen, Hugo ; etc.
Vierde Biennale voor Beeldhouwkunst Zoersel 1988, Gemeentepark - Gemeentehuis, Zoersel, van 2 juli tot 12 september 1988
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Zoersel