Derde Biennale voor Beeldhouwkunst Zoersel 1986. - Biennale voor Beeldhouwkunst Zoersel, 1986 (Zoersel : Gemeente Zoersel - Afdeling Cuturele Zaken, 1986)
Cauwenberghs, Luc ; Cockx, Pol ; Coppens, Mariette ; De Middeleer, Dirk ; Eyckermans, Lode ; Goris, Paul R. ; Haenen, Toon ; Heirbaut, Frans ; Heirbaut, Gisleen ; Keustermans, Jan ; Luyckx, Antoon ; Maas, Francien ; Meysmans, Willy ; Mouton, Jef ; Pintens, Roger ; Proost, André ; Ramon, Renaat ; Spilliaert, Pol ; Teugels, Mariette ; Van Beersel, Henri ; Van Dyck, Ivo ; Van Esbroeck, Pol ; Van Leeuw, Jef ; Van Puijenbroeck, Greta ; Vermandere, Willem ; Walravens, Frans ; Willocx, André ; Xhoffer, Jean
Derde Biennale voor Beeldhouwkunst Zoersel 1986, Gemeentepark - Gemeentehuis, Zoersel, van 5 juli tot 15 september 1986
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Zoersel