Kunstwerk : Elf bedrijven te gast bij de jubilerende Peter Stuyvesant Stichting - 25 jaar Peter Stuyvesant Stichting. (Amsterdam : Peter Stuyvesant Stichting, 1985)
Fonchain, Jérôme ; Salle, David ; Rivera, Manuel ; Peire, Luc ; Pavlos (Pavlos Dionyssopoulos) ; Le Va, Barry ; Dorazio, Piero ; Verhoef, Toon ; Bogart, Bram ; Opalka, Roman ; Struycken, Peter ; Tremlett, David ; Crippa, Roberto ; van Velde, Bram ; Commandeur, Jan ; Geurts, Joris ; Blais, Jean-Charles ; Appel, Karel ; Heron, Patrick ; Morellet, François ; Mangold, Robert ; van Amen, Woody ; Vandenberg, Philippe ; Noland, Kenneth ; van Elk, Ger ; van Hoek, Hans ; Pol, Jan Van der ; Lucebert ; Freijmuth, Alphons ; Couzijn, Wessel ; Klashorst, Peter ; Lataster, Ger ; Armando ; Verwey, Kees ; Dibbets, Jan ; Content, Eli ; Constant ; Ket, Dick ; Rosenquist, James ; Oldenburg, Claes ; Raveel, Roger ; van Bohemen, Kees ; Dekkers, Ger ; Franse, Kees ; Meijers, Jan ; Buisman, Sjoerd ; Lataster, Ger ; Diederen, Jef ; de Kler, Martien ; Erkelens, Henk ; Rijk, Ellen ; de Weerd, Eef ; Defesche, Pieter ; Lucebert ; Oepts, Wim ; Wolvecamp, Theo ; Henneman, Jeroen ; Brands, Eugène ; Ouborg, Piet ; Rooskens, Anton ; Sugai, Kumi ; Piene, Otto ; Soulages, Pierre ; Arp, Hans (Jean) ; Couzijn, Wessel ; Middleton, Sam ; van Velde, Bram ; Fontana, Lucio ; Vasarely, Victor ; Tàpies, Antoni ; Topor, Roland ; Wunderlich, Paul ; Diederen, Jef ; van Bohemen, Kees ; Constant ; Dodeigne, Eugène ; Andrea, Pat ; Verhoog, Aat ; Rooskens, Anton ; Zadkine, Ossip ; Fruytier, Wil ; Smeets, Richard ; van Maaren, Elly ; Besselink, Sonja ; Holterman, Willemien ; Edens, Gerda ; Martens, Jan ; Lewiszong, Hermine ; Rebergen Knopff, Gyda ; Bieruma-Oosting, Jeanne ; Molenkamp, Nico ; Andrea, Kees ; Smits, Tom ; de Nooijer, Paul ; Spronken, Arthur ; Heyrman, Hugo (Dr. Hugo Heyrman) ; Klasen, Peter ; Tilson, Joe ; Wagemaker, Jaap ; Konijnendijk, Burgert ; Motz, Wilhelm ; Zekveld, Jacob ; Gijzen, Wim ; etc.
Kunstwerk : Elf bedrijven te gast bij de jubilerende Peter Stuyvesant Stichting, Peter Stuyvesant Stichting, Amsterdam, 08.11 - 20.12.1985. Deelnemende bedrijven; Amro Bank - BASF Nederland - Bouwfonds Nederlandse Gemeenten - Centraal Beheer - Gasunie - Koninklijke Bijenkorf Beheer KBB - de Nederlanden van 1870 - Nederlandsche Middenstandsbank - Océ-van der Grinten - Rabobank Nederland - Van Rietschoten & Houwens - Turmac Tobacco Company
Nederlands
kunstcatalogus