Tendencije 5 : konstruktivna vizuelna istrazivanja - kompjuterska vizuelna istrazivanja - konceptualna umjetnost. (Zagreb : Galerija Suvremene umjetnosti, 1973)
Anselmo, Giovanni ; Buren, Daniel ; Dias, antonio ; Dimitrijevic, Braco ; Flanagan, Barry ; Kounellis, Jannis ; Paolini, Giulio ; Ruthenbeck, Reiner ; Selina, Howard
Tendencies 5 : constructive visual research - computer visual research - conceptual art, Galerija Suvremene umjetnosti, Zagreb, June 1 - July 1, 1973
Kroatisch & Engels
kunstcatalogus