Tendencije 4. (Zagreb : Galerija Suvremene umjetnosti, 1970)
Adrian, Marc ; Alsleben, Kurd ; Ars Intermedia ; Bonacic, Vladimir ; Compos 68 ; Csuri, Charles ; Fetter, William Allan ; Garrison, David R. ; Harke, Jens ; Kawano, Hiroshi ; Lecci, Auro ; etc.
Tendencije 4, Computers and visual research international colloquy and exhibition, Centar za kulturu i informacije, Zagreb, august 3-4, 1968 ; Informative seminar, January 10-12, 1969 ; Computers and visual research international exhibition, Galerija Suvremene Umjetnosti, Zagreb, May 5 - august 30, 1969 ; etc.
Engels & Kroatisch
kunstcatalogus