De sculptuur van het landschap. - van Berkum, Ans (Wirdum : Stichting Rusthoven, 1993)
De Boer, Corrie ; Deleu, Luc ; Goerres, Nina ; Körmeling, John ; Litjens, Cor ; Nijman, Erna ; Oudendijk, Sonja ; Van der Pennen, Hans ; Rogge, Cornelius ; Sadée, Juul ; De Vroom, Melanie
De sculptuur van het landschap, Stichting Rusthoven, Wirdum. Op 17 juli 1993 opende Stichting Rusthoven deze eerste tentoonstelling.
Nederlands
kunstcatalogus