Paradise lost : locus amoenus. - de Groot, Els; Jansen, Bert; Paradise Lost (Wassenaar : Gemeente Wassenaar, 1989)
Beljon, Joop ; van Bennekum, Henk ; Esselaar, Berna ; Galis, Vera ; Gentenaar, Sophie ; de Groot, Els ; la Hey, Hans ; Korber, Boudewijn ; Maas, Anja ; van der Made, Marus ; Makkink, Herman ; Veraart, Thijs / van Westen, Jeroen ; de Wit, Frans ; Wubben, Fredy Wolf
Paradise lost : locus amoenus, Park rond het raadhuis 'De Paauw", Wassenaar, 1989. Een drietal enthousiaste kunstenaars vormden het collectief 'Paradise Lost'.
Nederlands
kunstcatalogus