Biel-Art : Panorama Sztuki Bialoruskiej. (Warszawa : Centrum Sztuki Współczesnej, 1991)
Akulow , Wlodzimierz ; Appo, Wlodzimierz ; Basow, Matwiej ; Czukin, Walery ; Gorecki, Konstanty ; Dosuzew, Aleksander ; Dundin, Nikolaj ; Iwanow, Grigorij ; Klinow, Artur ; Kopsza, Todor ; Kufko, Wladyslaw ; Maj, Ryszard ; etc.
Biel-Art : Panorama Sztuki Bialoruskiej, Centrum Sztuki Współczesnej, Zamek Ujazdowski, Warszawa, 21 maja - 9 czerwca 1991
Pools
kunstcatalogus