Symposium 1989 Vlissingen : Konstruktivisme Kunst Architectuur. (Vlissingen : Culturele Raad, 1989)
Woodley, Gary ; Charlett, Nicole ; Myslowski, Tadeusz ; Bauweaerts, Jean Jacques ; Jouët, Michel ; Young Hyang Lee ; Maury, Jean Pierre ; Law, John ; Van de Ven, Jos ; Kent, Nigel ; Colombo, Gianni ; etc.
Met een tweetal tentoonstellingen op bijzondere locaties en een conferentiedag met als thema "Man versus Environment" besteedt de Culturele Raad Vlissingen in 1989 in de jaarlijkse manifestatie hedendaagse kunst aandacht aan het Konstruktivisme. Het totale programma is gepresenteerd onder de noemer "Internationaal Symposium Konstruktivisme Kunst en Architectuur". Tape - Licht - Verf, constructive 2D - 3D, a choice, 01.01 - 02.10.1989, Watertoren Vlissingen/Oost-Souburg ; Spuikom - Modellen, 14 modellen van een internationale selektie beeldend kunstenaars en architekten ; Spuikom - Skulptuur '89 Leonardo Mosso ; 4e dag 3e Pro - Conferentie '89, 02.10.1989 Hotel Brittannia - Watertoren - Boulevard, Vlissingen.
Duits & Engels & Nederlands & Frans
kunstcatalogus