De Genese van het Beeld. - De Keyzer, Rik (Veurne : Opbouwwerk ijzerstreek vzw, 1994)
Bervoets, Fred ; Cox, Jan ; Leroy, Eugene ; Raveel, Roger ; Roobjee, Pjeroo ; Van Bergen, Thé ; Vandenberg, Philippe ; Vervisch, Godfried ; Wyckaert, Maurice
De Genese van het Beeld, Sint-Audomaruskerk, Vinkem-Beauvoorde, 9 juli - 21 augustus 1994
Nederlands
kunstcatalogus