Grafiek 88 : Museum Van Bommel Van Dam Venlo - Cultureel Centrum De Vaart Hilversum - Stichting De Krabbedans Eindhoven - Librije Hedendaagse Kunst Zwolle. - De Vaart, Hilversum; De Krabbedans, Eindhoven; Librije Hedendaagse Kunst, Zwolle (Venlo : Museum Van Bommel Van Dam, 1988)
Andriessen, Cees ; Berkulin, Arie ; Brenneker, Josien ; Buit, Thijs ; Claassen, Johan ; Elfrink, Theo ; Fuit, Marinus ; Gerritz, Harrie ; Gubbels, Klaas ; Hillenius, Jaap ; van Iersel, Rik ; Klement, Fon ; Klinkhamer, Han ; etc.
Grafiek 88, grafiektentoonstelling in Museum Van Bommel Van Dam, Venlo ; Cultureel Centrum De Vaart, Hilversum ; Stichting De Krabbedans, Eindhoven ; Librije Hedendaagse Kunst, Zwolle, 12 november 1988
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Nederland