Grafiek 86 : Museum Van Bommel Van Dam Venlo - Cultureel Centrum De Vaart Hilversum - Stichting De Krabbedans Eindhoven - Librije Hedendaagse Kunst Zwolle. - De Vaart, Hilversum; De Krabbedans, Eindhoven; Librije Hedendaagse Kunst, Zwolle (Venlo : Museum Van Bommel Van Dam, 1986)
Berkulin, Arie ; Bierenbroodspot, Gerti ; Budding, Jan ; Claassen, Johan ; van Dijk, Geurt ; Geerdink, Herman ; Gerritsen, Ad ; Gordijn, Herman ; Maatshap Gubbels-Kerkhofs ; Hendrix, Jan ; van Iersel, rik ; Kuypers, theo ; Loerakker, Bert ; de Nie, Eric ; Toebosch, E.N.G.M.
Grafiek 86, grafiektentoonstelling in Museum Van Bommel Van Dam, Venlo ; Cultureel Centrum De Vaart, Hilversum ; Stichting De Krabbedans, Eindhoven ; Librije Hedendaagse Kunst, Zwolle, november 1986
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Nederland