Grafiek 83 : presentatie nederlandse grafiek Cultureel Centrum Venlo - De Krabbedans Eindhoven - De Vaart Hilversum. - De Krabbedans, Eindhoven; De Vaart, Hilversum (Venlo : Cultureel centrum Venlo, 1983)
Bes, Peter ; de Bie, Jan ; Boosten, Ger ; Filcer, Luis ; Forrer, Jan ; Geeven, Wim ; van der Heijden, Marianne ; Janssen, Leon ; Huismans, Sipke ; Jeuken, Itilla ; de Jong, Thom ; de Jong, Phiip ; Jordans, Theo ; Klinkhamer, Han ; etc.
Grafiek 83 : grafiekverkooptentoonstelling in het Cultureel Centrum, Venlo - De Krabbedans, Eindhoven - De Vaart, Hilversum, 12 november 1983
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Nederland