Grafiek 82 : presentatie nederlandse grafiek Cultureel Centrum Venlo - De Krabbedans Eindhoven - De Vaart Hilversum. - De Krabbedans, Eindhoven; De Vaart, Hilversum (Venlo : Cultureel centrum Venlo, 1982)
Andriessen, Cees ; Becke, Doris ; Bieruma-Costing, Jeanne ; Brenneker, Joesien ; Brusse, Mark ; Dolz, Dora ; Engelman, Martin ; Fuit, Marinus ; Gerritz, Harrie ; Gubbels, Klaas ; de Haas, Laetitia ; Hillenius, Jaap ; Holstein, Pieter ; etc.
Grafiek 82 : grafiekverkooptentoonstelling in het Cultureel Centrum, Venlo - De Krabbedans, Eindhoven - De Vaart, Hilversum, 13 november 1981
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Nederland