Grafiek 81 : presentatie nederlandse grafiek Cultureel Centrum Venlo - De Krabbedans Eindhoven - De Vaart Hilversum. - De Krabbedans, Eindhoven; De Vaart, Hilversum (Venlo : Cultureel centrum Venlo, 1981)
Damste, Paul ; Diekstra, Ton ; Dieteren, André ; Fast, Marijke ; Franse, Kees ; Glaser, René ; Haagmans, Fons ; Homan, Reinder ; Klement, Fon ; Levigne, Renaud ; Mensinga, Jan ; Möhring, Hilde ; Montijn, Jan ; van Nassau, Leo ; etc.
Grafiek 81 : grafiekverkooptentoonstelling in het Cultureel Centrum, Venlo - De Krabbedans, Eindhoven - De Vaart, Hilversum, 14 november 1981
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Nederland