A Proposito della Pittura ... - Romain, Lothar; Museum Van Bommel Van Dam, Venlo; Stedelijk Museum, Schiedam; Hedendaagse Kunst, Utrecht (Venlo : Culturele Dienst, 1975)
Gastini, Marco ; Guarneri, Riccardo ; Rajlich, Tomas ; Teraa, Piet ; Van Severen, Dan ; Cacciola, Enzo ; Camoni, Riccardo ; Cecchini, Vincenzo ; De Keyser, Raoul ; Fisher, Joel ; Erben, Ulrich ; Gaul, Winfred ; Griffa, Giorgio ; Morales, Carmengloria ; Zappettini, Gianfranco ; Dolla, Noël ; Isnard, Vivien ; Viallat, Claude ; Darby Bannard, Walter ; Olitski, Jules ; Poons, Larry
A Proposito della Pittura ... / Betreffende het schilderen ... / Concerning Painting ... / Museum Van Bommel - Van Dam, Venlo, 29.11.1975 - 11.1.1976 ; Stedelijk Museum, Schiedam, 17.1.1976 - 16.2.1976 ; Hedendaagse Kunst, Utrecht, 22.2.1976 - 21.3.1976
Nederlands & italiaans & Duits & Engels
kunstcatalogus