Grafiek 80 : presentatie nederlandse grafiek Cultureel Centrum Venlo - De Krabbedans Eindhoven - De Vaart Hilversum. - De Krabbedans, Eindhoven; De Vaart, Hilversum (Venlo : Cultureel centrum Venlo, 1980)
Arnoldussen, Henk ; van den Berg, Arja ; Bes, Peter ; Clous, Rob ; Damavé, Poppe ; van Dokkum, Hans ; Filet, Bart ; Gille, Elmar ; de Haas, Frans ; Hameleers, Jos ; van Hees, Willem ; Heijman, Hans ; etc.
Grafiek 80 : grafiekverkooptentoonstelling in het Cultureel Centrum, Venlo - De Krabbedans, Eindhoven - De Vaart, Hilversum, 15 november 1980
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Nederland