Grafiek 78 : tien jaar presentatie nederlandse grafiek Cultureel Centrum Venlo - De Krabbedans Eindhoven - De Vaart Hilversum. - De Krabbedans, Eindhoven; De Vaart, Hilversum (Venlo : Cultureel centrum Venlo, 1978)
van den Berg, Arja ; Bol, Peter ; Boosten, Ger ; Donker, Charles ; Gerritz, Harrie ; Huismans, Sipke ; Klaasse, Piet ; Kleekamp, Carla ; Klement, Fon ; Koornstra, Metten ; van Kruiningen, Harry ; Kuyper, Anneke ; etc.
Grafiek 78 : nederlandse grafiek in het Cultureel Centrum, Venlo - De Krabbedans, Eindhoven en in De Vaart, Hilversum, november 1978
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Nederland