The Flemish Touch : Sierkunst uit Vlaanderen. - Ballegeer, Jan-Pieter; De Tiendschuur, Weert (Venlo : Cultureel centrum Venlo, 1976)
Bonduel, Rogeer ; De Bruyne, Pieter ; Dionyse, Carmen ; van de Kerckhove, Jan ; Landuyt, Octave ; Maréchal, Bart ; De Mey, Jos ; Minnebo, Hubert ; Monteyne, Robert ; Pauwels, Achiel ; De Pelsmaeker, Lieve ; Rhaye, Yves ; Vandewege, Rik ; Veranneman, Emile ; Vermeersch, José
The Flemish Touch : Sierkunst uit Vlaanderen, Cultureel centrum, Venlo, 25.9 - 8.11.1976 ; De Tiendschuur, Weert, 25.9 - 1.11.1976
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: België; Vlaanderen