Dietro i Sassi - Belgio : XXXVII Biennale di Venezia. - XXXVII Biennale di Venezia, 1976 - pav. België (Brussel : Ministerie van de Nederlandse Cultuur, 1976)
Bertolini, Dorando ; Ganzevoort, Wybrand ; Pegollo, Adriano ; Santini, Mario ; Santini, Silvio ; Shindo, Shigeru ; Stimm, Oswald ; Stroobant, Dominique ; Szankowski, Maciej ; Tombetti, Tarcho ; Dirk Van den Eynde
XXXVII Biennale di Venezia - Belgium, 14.07 - 10.10.1976
Italiaans & Engels
kunstcatalogus
Keywords: België