Stof en Geest. - ter Braak, Lex; Hoek, Els; Praktijkbureau Beeldende Kunstopdrachten, Amsterdam (Velsen : Gymnasium Felisenum, 1991)
Van der Kraan, Helena ; Koetsier, Hans ; Birza, Rob ; Puckey, Thom ; Giele, Peter ; Müller, Pjotr ; Gibbs, Michael ; Struycken, Peter ; Droste, Monika ; Rombouts, Guy ; Buisman, Sjoerd ; Servaas ; Likely, Seymour ; Mulders, Marc ; Van De Wint, Rudi ; Van Dijck, Henck ; De Vries, Herman ; Goede, Paul ; Tuijtel, Piet ; Van den Broeck, Frank ; Drupsteen, Jaap ; Van Summeren, Ton ; Bien, Waldo ; Toebosch, Moniek
Stof en Geest, een manifestatie van het Gymnasium Felisenum, Velsen, in samenwerking met het Praktijkbureau Beeldende Kunstopdrachten, Amsterdam, 23 maart - 20 mei 1991
Nederlands
kunstcatalogus