Architectuur in LEGO. - van der Lagt, Reijn; Roskam, Albert (Rotterdam : Rotterdamse Kunststichting, 1984)
Benthem, Jan ; BEvers, Frans ; Boender, Arnest ; Dobbelaar, Dolf ; Jansen, Martien ; Mani, Victor ; Schijns, Wolf ; Soeters, Sjoerd ; Steigenga, Madeleine ; Wissing, Sander ; Schijns, Wolf
De afdelingen Architectuur en Beeldende Kunst / Tentoonstellingen van de Rotterdamse Kunststichting organiseren de tentoonstelling: Architectuur in LEGO, van 16 maart tot en met 15 april 1984
Nederlands
kunstcatalogus