Start Hedendaagse Kunst Utrecht. - Kotte, Wouter; Kotte, Wouter (Utrecht : Museum Hedendaagse Kunst, 1970)
Breyten, Juan ; Carlier, Maria ; Deroux, Charles ; Dierickx, Karel ; Elias, Etienne ; Goemaere, José ; Jansen, Han ; De Keyser, Raoul ; Klink, Age ; Klop, Ton ; Lucassen, Reinier ; Lucebert ; Maglione, Milvia ; etc.
Start Hedendaagse Kunst Utrecht, Museum Hedendaagse Kunst, Utrecht, van 12 mei tot en met 9 augustus 1970
Nederlands
kunstcatalogus