Grafiek : uit eigen bezit. - Blok, Cor (Utrecht : Museum Hedendaagse Kunst, 1971)
Bennink, Han ; Deroux, Charles ; Donaldson, Antony ; Elias, Etienne ; Geys, Mareike ; Heins, Sjouke ; Henneman, Jeroen ; Hockney, David ; Holstein, Pieter ; Jones, Allen ; De Keyser, Raoul ; Klop, Ton ; Lucassen, Reinier ; Macció, Romulo ; Marcos, Alejandro ; Mitzka ; Poli, Jacques ; Price, Kenneth ; Ramos, Mel ; Raveel, Roger ; Ruscha, Edward ; Tadini, Emilio ; Verberk, John ; Verhoog, Aat ; Voskamp, Geert ; Willaert, Joseph ; Zekveld, Jacob ; Zuyderland, Siet
Grafiek uit eigen bezit, Museum Hedendaagse Kunst, Utrecht, van 29 mei tot en met 11 juli 1971
Text Dutch-English
kunstcatalogus