Amerikanischer Fotorealismus : Die Sammlung Museum Hedendaagse Kunst Utrecht. - Kotte, Wouter; Stadtmuseum Ratingen (Utrecht : Museum Hedendaagse Kunst, 1988)
Blackwell, Thomas ; Clarke, John Clem ; Close, Chuck ; Cottingham, Robert ; Eddy, Don ; Estes, Richard ; Flack, Audrey ; Gertsch, Franz ; Hanson, Duane ; Jäggli, Margrit ; Kacere, John ; Kanovitz, Howard ; Kleemann, Ron ; Mau, Michael ; Mc Lean, Richard ; Morley, Malcolm ; Nesbitt, Lowell ; Salt, John ; Schonzeit, Ben ; Stever, Jorge
Amerikanischer Fotorealismus / Amerikaans Fotorealisme / American Photorealism, Museum Hedendaagse Kunst, Utrecht, 4 juni - 21 augustus 1988 ; Stadtmuseum Ratingen, 20 November 1988 - 8 Januar 1989
Nederlands & Duits & Engels
kunstcatalogus
Keywords: Amerika