Marcel Duchamp als Zeitmaschine - Kotte, Wouter; Museum Hedendaagse Kunst, Utrecht; Stadtmuseum Ratingen (Koln : Verlag der Buchhandlung Walther König, 1987)
Man Ray ; Baj, Enrico ; Martini, Stelio Maria ; Sarenco ; Miccini, Eugenio
Marcel Duchamp als Zeitmaschine / Marcel Duchamp als Tijdmachine, Museum Hedendaagse Kunst, Utrecht, 19 September - 8 November 1987 ; Stadtmuseum Ratingen, 22 November 1987 - 3 Januari 1988
Nederlands & Duits & Engels
kunstcatalogus
Keywords: Duchamp, Marcel