Werk van eindexamenkandidaten 1987. (Utrecht : Hogeschool voor de Kunsten, 1987)
Damme, Hanneke ; Ex, Odette ; Fransen, Hans ; Beeuwkes, Willem ; Fliek, Erik ; Haverkamp, Désiré ; Alblas, René ; van den Berg, Ellis ; Bouma, Wilma ; Albards, Sandra ; Assink, Cisca ; Beltman, Marion ; etc.
Werk van eindexamenkandidaten 1987, Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht - Faculteit beeldende kunst en vormgeving, 1987
Nederlands
kunstcatalogus