Beelden in glas - Stichting Glas, Leerdam (Utrecht : Veen / Reflex, 1986)
Boezem, Marinus ; Chao, Bruce ; Chihuly, Dale ; Copers, Leo ; Cragg, Tony ; Freymuth, Alphons ; Frijns, Bert ; De Goey,, Marijke ; Groot, Mieke ; Gudmundsson, Sigurdur ; Heesen, Willem ; Karavan, Dani ; Van de Kop, David ; Van Loo, Bert ; Meitner, Richard ; van Munster, Jan ; Puckey, Tom ; Rainey, Clifford ; Tuttle, Richard ; Visser, Carel
Beelden in glas / Glass sculpture, presentatie van de resultaten van het symposium "Glas 86" waarmee de mogelijkheden van glas als materiaal in de beeldende kunst worden aangetoond. Tentoonstelling in het Fort Asperen in het kader van het symposium "Glas 86" te Leerdam
Text Dutch-English
kunstcatalogus